Az efo-nyomda.hu nyomdai webshop az EFO Kiadó és Nyomda Kft tulajdona,
ahol célunk komplett, teljeskörű nyomdai szolgáltatás biztosítása cégeknek, magánszemélyeknek!

06 30 738 7710 munkanapokon 8.00-15.00

A megrendelés és munkavégzés menete, szabályai

Kedves Látogató!

Fel kell arra a helyzetre készülnöd, hogy ez nem egy szokványos webshop (kiválasztod a terméket, fizetsz majd várod a futárt), hanem egy nyomdai webshop, ahol az együttműködésedre lesz szükség.

A végtermék az mindig egy a TE igényeid, elképzeléseid szerint Neked legyártott nyomdai termék, ami most nem marketing maszlag, hanem ténylegesen csak Te tudod majd felhasználni az elkészült nyomdai terméket.

Úgy fogjuk a gyártást lebonyolítani, hogy Te elküldöd (feltöltöd) nekünk a szükséges nyersanyagokat (szöveg, logó, kép) ill. ha van komplett nyomdakész anyagot, akkor az EFO Nyomda munkatársai azt megszerkesztik, de minimum ellenőrzik, hogy az anyag nyomdailag elkészíthető a nyomdai szokványoknak megfelelően.

A legtöbb esetben a nyomdai gyártás előtt kapsz egy nyomdai pdf-et, ahol ellenőrizheted, hogy minden elképzeléseid/kívánságod szerint alakul és ezután Neked ezt E-mail útján nyomtatásra engedélyeznek szükséges, mert kizárólag ezután kezdjük meg a gyártást. Csak akkor nem fogunk kapcsolatba lépni a gyártás előtt Veled, ha a feltöltött anyag megítélésünk szerint tökéletesen megfelel a nyomdai kivitelezésre.

FONTOS INFÓ

Mivel a nyomdai végtermék csak Neked lesz értékes, ezért a nyomdai gyártás előtt valamilyen módon ELŐRE ki kell fizetned a nyomdai termék árát (előre utalás, bankkártya) és számolhatsz azzal, hogy az esetlegesen felmerülő többlet költségeket is beállítjuk a számlába, amikről természetesen előzetesen felvilágosítást adunk, hiszen sokszor a nyomdai gyártás során derül ki, hogy milyen valós költségek merülnek fel.

A szállítás sem szokványos, mert a GLS csak 35 Kg-ig szállít, de lehet, hogy a nyomdai végtermék (különösen könyvek esetén) nehezebb lesz, ezért a szállítás módját ugyancsak érdemes előre egyeztetnünk.

A legfontosabb: BIZALOM

Bízz bennünk, mert már a 3. nyomdász generációban nyomjuk az ipart és csak olyan nyomdai végterméket adunk ki a kezünk közül, amiről 100%-ban meg vagyunk győzödve, hogy megvalósítja elképzeléseidet.